Ville Lahdensuo till Thorengruppen

Jodå, ni läste rätt. IBK Dalen-bekantingen Ville Lahdensuo, som inför denna säsong tillfälligt lade klubban på hyllan, är tillbaka i hetluften – i division II. Finländaren, som ännu sitter på kontrakt med Dalen, lånas ut till Thoréngruppen och går därmed i förre klubbkamraten Andreas Carlboms fotspår.

Team Thorengruppen har onekligen hittat ännu en viktig pusselbit i ett redan högintressant lagbygge och det handlar om en defensiv pjäs med monsterfysik – har ni någon gång sett Ville i Gammliahallens källargym vet ni vad jag pratar om. Janne Lundqvist och Raja Thorén är säkerligen mycket nöjda.

ooo

Igår blev det alltså idel svenska segrar i Euro Floorball Tour även om herrarna fick slita ont mot Tjeckerna. 3-2-seger till sist, men det känns som onödiga siffror.

Idag fortsätter segertåget och U19-Sverige har redan lirat undan sina duster på förmiddagen. Synd att missa killarnas 11-1o mot Finland. Lär ha varit en hygglig match!

H19. Finland – Sverige 10-11.
Bland länsbekantingarna var RIG-kaptenen Tim Wiklund den enda inblandade i poängprotokollet med 1 mål och 2 assist.

D19. Sverige – Schweiz 15-0.
Desto fler var det som plockade poäng här. Frida Nordström, Emelie Marklund, Andrea Gidlund, Cassandra Edberg, Iza Rydfjäll och Julia Persson var alla involverade i målfabrikationen.

Håll till godo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *