”En ständig doft om henne”

Euro Floorball Tour är över. Det blev idel svenska segrar (förutom dam U19 som spelade 2-2 mot Finland). Lite skillnad mot vårt kära Tre Kronor som förlorade med 7-0. För IBK Dalens Johan Samuelsson var det debut i senior-sammanhang. Han var stolt över debuten.
– Bara att bli uttagen tycker jag var riktigt stort, att sedan stå där och lyssna på nationalsången var en jäklig stolthet. Kröna allt med turneringsseger var perfekt.

För damerna gick det lika bra. Förbundskapten hade en lite annorlunda beskrivning av Iksus Anna Wijk till kollega Bergeman.
– Det luktar exklusivitet. Ska bli intressant att se om det blir en ständig doft om henne.

Poetiskt.

Om Victoria Wikström sa Jan-Erik Vaara.
– ”Vickan” har piffat upp sig spelmässigt och fått bättre utdelning på sina löpningar. Det blev en klar förbättring jämfört med match ett och två, men hon är en klasspelare så där behöver man inte vara orolig.

Övriga omdömen från Vaara:

* Frida Stenvall: ”Gediget arbete, hon har använt sig av sina styrkor den här helgen”.
* Malin Eriksson: ”Har tagit ett steg framåt, hon känns etablerad”.
* Ina Rhöös: ”Hon verkar vara tillbaka i gammal god form”.
* Emelie Wibron: ”Vi är positivt överraskade och nöjda med henne”.
* Josefina Eiremo: ”Hon har klippet och vind i seglet”.

2-2 spelade U19-damerna. Cassandra Edberg blev utsedd till matchens lirare i Sverige och Andrea Gidlund gjorde 1-0 på pass från just Edberg. 93:an Anna Torstensson gjorde Sveriges andra mål.

ooo

Stiltje för länslagen i förbundsserierna. Desto roligare var det i norrfyran där Sjungande Dalens Markus Björkbom gjorde sex mål i 15-7 segern över Skellefteå IBS.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *