Västerbotten bidrar

Nu när vintervädret kommit passar kollega Bålfors på att lämna mig i sticket i några veckor. Han ska pilla navel i Thailand, men har lovat att komma tillbaka med en färsk rapport om den asiatiska innebandyns framfart. Fram till dess är det mig ni får stå ut med!

ooo


JG i All Star.

Den tämligen diplomatiska All Star Team-uttagningen från Euro Floorball Tour innehöll tio svenskar, tre av dessa med Västerbottensanknytning som återfanns i U19. RIG Umeås Tim Wiklund var inte helt oväntat en av dessa, men också turneringens poängdrottning Frida Norström, Skellefteå IIF, samt IBK Dalens yrväder Jenny ”JG” Gustafsson.

Är ni intresserade av övriga uttagna klickar ni HÄR.

ooo

Magnus Fredriksson på Innebandymagazinet skriver några rader av det jag varit inne på tidigare. Sverige behöver förlora! LÄS.

ooo

Vi kan även konstatera att Umeå City kan petas ned till Superligans jumboplats ikväll när Västerås tar emot ett Helsingborg på frammarsch. Tar västmanlänningarna poäng där går man om City, om än med fler matcher spelade. Christian Mattsson vs. Juha Kivilehto. Hejar på den sistnämnde!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *