Tågar mot toppen

Sävar tog emot Ersboda i damettan igår afton. Sävarfirman med Malin Edfors och Emma Sjöberg ordnade visserligen både en reducering och kvittering i sista perioden innan ESK åter fick luft under vingarna och krigade till sig två mål. Vinst sålunda för ett hårdsatsande Ersboda som sakta men säkert börjar få ordning på grejorna. Elin Rhöös och Sten Sture i toppen får nog se sig om över axeln!

Ikväll väntar Umeå City – RIG Umeå i samma serie. Det kryllar som sagt av derbyn där.

ooo

Helsingborgs Daniel Johnsson landslagsdebuterade i helgen och sköt Västerås i sank. Goda nyheter sålunda för Umeå City som ännu – känns lite melankoliskt att skriva det – klarar sig undan från en psykologiskt tung jumboplats.

ooo

Slutligen lite onsdagsgodis (kanske blir något återkommande?). Daniel Dalbjer i Caperiotäby bjöd på denna straff i våras mot Storvreta. Har länge själv velat prova något liknande, men saknar teknisk kompetens. Det närmsta jag kommer är väl då jag överstegsfintade bort en målvakt på straff i en div.4-match för några år sedan, men med tanke på matchens anonyma karaktär lär det knappast skrivas ned i historieböckarna.

Nåja, nog snackat. Se och njut!

youtube::8IhzdeBiTVg::

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *