Il y a des réponses pour toutes questions

Fem frågor. Och fem svar.

Det har visserligen saknats lite action från elitlagen i helgen men det har å andra sidan funnits bud på det från annat håll. Och sedan har det ploppat upp lite tankar innanför mitt pannben.

1. Kommer RIG-tjejerna vinna damettan även denna säsong?
Svar: När RIG Umeå plockar in så pass många nya ansikten som de gör under säsongsupptakten så är det klart att det tar lite tid att spela ihop laget. Men när man gjort det och har ångan uppe är man mycket svårforcerade. Dock har jag svårt för att se att något lag ska kunna ta Sten Sture denna säsong som ser ohyggligt starka ut.

Idag klev man upp på samma poäng som serieledande Sten Sture efter att ha vunnit mot Iksu Ungdom med 5-1. Poängbäst blev Erika Rosenqvist och Josefin Wallberg med två vardera. 

2. Finns det något gott med klubba och boll att hämta från Norrbottens inland?
Svar: Skojar du? Sandra Larsson, Yngve Nordin, Arvid Marklund är några och näst i raden kommer Magnus Ranberg, som gjorde två mål i helgen när Sandåkern återigen tappade en ledning. Ranberg har jag dock kommit att imponeras av. Tränaren Jonathan Brolin gillar hårt arbetande spelare och när han anlände trodde jag nog att det var just dessa egenskaper som tog honom till Umeå. Det hade jag helt rätt i, men därtill har Ranberg visat att han faktiskt kan krydda det med poängfabrikation.

3. Kommer Citykamraterna kamma hem norra herrfyran?
Svar: Obesegrade över årets åtta spelade matcher. Vinst med 1-23 senast mot IBF Skellefteå (jumbo tillika slagpåse förvisso). Ja!

4. Är Daniel Nygren, TBS Umeå, One of a kind?
Svar: Det finns en hel del lirare som trivs som fisken i vattnet i Gretzky-position bakom offensiv målbur. Det är en skymf att säga att Daniel Nygren är en av dessa. Han har nämligen gjort burskyddet till en alldeles egen konstart och till yttermera visso lagt till både elegans och finess till det hela. I min innebandykrets är han den ende av sitt slag!

5. Vad skulle innebandy-Umeå vara utan profilen (han dyker upp i varje hörn i varje hall) Erik ”Höken” Hörnros?
Svar: Bortsett från att Spöland och Schäferbröderna skulle tappa en hängiven supporter?
Akromatiskt. Monotont. Och en karismatisk blogg fattigare.

Den här videon må vara utnött, uttjatad och till viss del utdömd – men den är ständigt lika aktuell!

youtube::4tY2Ll9z2Cc::

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *