Delad ära i Gammliahallen

Sandåkern var i stort behov av tre poäng. Ersboda likaså. Hur kom det sig att jag inte såg logiken bakom oavgjort innan matchen?

En något slumrande match vaknade till i sista perioden där vi äntligen fick se lite mål (åtta stycken blev det).Var tvungen att rusa med några minuter kvar vilket kändes lite bortkastat eftersom jag via min telefonkontakt helt klart lyckades utröna att det var de mest sevärda.

Känslan var att Sandåkern satt i förarsätet under den största delen av matchen, men ”Ersi” bemästrade spelets taktiska aspekter och klamrade sig fast hela tiden. Ersbodas 7-7-kvittering med endast 27 sekunder kvar ska tydligen ha varit matchens läckerbit där bollen gick som på ett snöre och i förlängningen var det Tomas Hugosson-Wallgrens mannar som var närmast viktoria.

Ooo

Det här med lån från Superligalag tycker jag ofta slår lite snett. Kom ihåg någon match ifjol då Sandåkern lånade in Johan Samuelsson från IBK Dalen. Centertanken svarade för en av de absolut mest överlägsna insatser jag någonsin sett där han gjorde allt och lite till. Det var ett lönsamt lån!

Ikväll tycker jag egentligen bara det var Kim Lundström och till viss grad Filip Stenmark som tillförde något av Sandåkerns inlånade. Yngve Nordin och Lars-Erik Torp är givetvis duktiga spelare, men det blir liksom fel när man plockar in spelare från Superligabänken för att de ska få spänna musklerna en division lägre. Det blir bara rörigt och bökigt i femmorna för laget som får nyttja dem!

Tror Ersboda tjänade på att inte ha med några, det menar jag faktiskt.

Ooo

Betygsättningen:

Môcke bra: Magnus Ranberg (SSK), Johan Nilsson (ESK)

Môcke môcke bra:
Niklas Ivarsson (SSK), Jonas Lindberg (ESK)

Môcke môcke môcke bra: Christoffer Sjöström (SSK), Thomas Helin (ESK)

1 kommentarer

  1. Håller helt med om det här med att låna ner spelare. Hur ofta blir det lyckat egentligen?

    Jag tycker de som spelar i laget i vanliga fall förtjänar att få spela i de här roligaste matcherna också.

    Väldigt sällan det lyckas enligt mig. Dessutom verkar tränare ha oerhört svårt att peta dessa spelare från matchen. Ikväll var det t ex uppenbart att Blomman var hetare än Torp men ändå fick den senare evigt förtroende.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *