Barillo

Jetlaggad sitter jag och plitar ned första blogginlägget sedan ankomsten till Sverige i morse. Klockan är 22.56 eller något i den stilen. Vet inte riktigt vilken tid hjärnan går efter. Den fysiska personen finns i Umeå men i huvudet är jag fortfarande i Peking och äter tokbilligt på McDonalds i minusgrader eller tittar på molnen som skymmer solen i Thailand.

ooo

Innebandy var det ja. Ikus ”Vickan” Wikström personfierade rollen som Jorge Alberto Gonzalez Barillo (fotbollsspelare med smeknamnet El Magico) när Sverige besegrade Tjeckien idag. Tjeckien tog ledningen och visst var det lite skillnad jämfört med USA-matchen?

I alla fall. Två mål och ett ass i sista perioden av nr 22 gjorde att Sverige till slut vann med 6-1. Men pris som bästa svensk fick Anna Wijk och Emelie Wibron fick njuta av två minuter på botbänken.

– Det kändes nästan som att vi hade power play i deras power play. De gick inte på spelaren som hade bollen så det var tacksamt för oss, sa Wikström till innebandy.se.

Tjeckien valde med andra ord att spela med en man mer på ett lite annorlunda sätt

ooo

Medan damerna spelar VM tränar herrarna. Herrlagen försöker slicka såren efter en knackig inledning. Fysträningen var förra veckans tema. Nu ska tjeckiskt pp tränas in.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *