Vi såg…

Tydligen pågår Innebandy-VM i Västerås. För er läsare som inte vet så kan jag säga att Sverige gått som tåget och ikväll möter Finland i en förhoppningsvis jämn semifinal (där Sverige vinner till slut). För VF:s räkning återfinns globetrottern Tomas Ruuth och trots att han anlände idag så har Ruuth redan stött på länsprofiler i form av:

Ordförande i Svenska Innebandyförbundet Lars-Gunnar Tjärnqvist, domare Mats Öster, Dalen-profilerna Urban Karlsson och Henrik Vilhelmsson samt VK-kollegan Ulf Henriksson, Malin Lundberg, ex-Iksu-tränarna Ove Johansson och Curt Söderström samt nuvarande Iksu-tränaren  ”Jocke” Sjöström.

Ruuth har betat på storseger för Sverige. Mitt tips? 7-2 till Schweden.

ooo

Schweiz leder den andra semfinalen med 5-1 i tredje. Oddsen på att det blir Schweiz-Sverige i final är väl nere på 1.03 ggr pengarna.

18.00 är första tekningen för Sverige-Finland. Matchen sänds på TV4 Sport.

ooo

I övrigt? Balrog har tackat nej till 150 000 kr för strulpellen Mikael Karlsson. Karlsson som var aktuell för IBK Dalen men skrev på för AIK och bråkade sig till Balrog. Väl där har han bland annat anklagat klubben för urkundsförfalskning, vägrat spela, spelat, slutat och som igår gjorde comeback när Balrog spelade DM-match. Han vill spela med Hammarby som ska ha erbjudit 150 000 för Karlssons tjänster. Balrog har dock tackat nej enligt Hammarbys Kenta Sjögren.

150 000 för Mikael Karlsson? Dyraste övergången är tydligen Fredrik Holtz, som kostade Storvreta 100 000. Minns när Johan ”Lingon” Lindgren skulle gå mellan City och Dalen. Då handlade inte om några summor i den storleken men ett infekterat bråk uppstod likväl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *