Omstarten i Superligan

Glöm VM i Västerås. Glöm landslaget. Vi snackar fortfarande Västerås men den här gången handlar det om herrar och Superligan. Imorgon återupptas Superligan för IBK Dalens del när man tar emot Västerås hemma i Gammliahallen. IBK Dalen har tränat med blåstället på och endast störts av några småskavanker.Tränare Håkan Wirtala ser fram emot uppgiften.
– Västerås är ett lag som vi ska slå men matchen ska fortfarande spelas och jag har inga förväntningar om en lätt match. Vi måste kriga för de tre poängen.

– Vi har tränat på bra. Det känns som att vi ska kunna fortsätta på inslagna vägen. Alla ska vara tillgängliga så det ska bara vara att gå in och köra!

Västerås har släppt in mest mål i serien och IBK Dalen spelar på hemmaplan. Två enkla ting som pekar mot en målrikt match. Och trots att matchen sänds i rutan så rekommenderas Gammliahallen. Det är för mycket krims-krams kring TV4:s sändningar.

ooo

Pixbo besegrade Balrog i omstarten av Superligan. Ett Balrog förstärkt med Mikael Karlsson klarade inte av att rubba göteborgarna och 7-4 blev slutresultatet även om Balrog vann skotten med 38-29. Hammarbyaren Mikael Karlsson ståtade med en passningspoäng.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *