Värme i kylan

Min afton spenderade jag till stor del i en hemtrevlig, julepyntad liten skrubb (dock mycket kall sådan) i Tannens ishall, Lycksele, där jag fick stilla abstinensen efter inlandshockey. Det var inte bara trevliga ”Lappstockholmsbor” som värmde, utan det gjorde även återigen Dalendamernas insats.

5-3 mot Falun en bedrift. Att följa upp det med 6-3 mot Mora än större. Bara att buga och bocka! ”Vonca” Arnqvist verkar ha haft en kul helg i ett lag som inte verkar sakna Moa Schilström och Rebecca Norman för stunden.

Apropå den duon. Deras Rönnby krossade Skellefteå med 13-1 och det går trögt som sirap för gardet vars enda tröst är att även bottenkonkurrenterna fortsätter förlora.

Karlstad-Iksu 5-13. Anna Wijk svarade för sju poäng. Är det vad man kallar en dag på jobbet?

ooo

Men nu till en istapp som inte smälter i första taget. Umeå City förlorar ännu en jämn match. Har ni hört den förut? Mot Tyresö stod det lika efter dryga fem minuter i tredje. Voff – Olof Schäfer med två mål, hjälpte föga.

Säga vad man vill, jag för min del hävdar att förlusterna av Ole Mossin Olesen, ”Mattis” Mattsson och inte minst Jakob Lundmark gjort mer än vad man velat erkänna. Och det går inte att blunda för fakta – City är sist i superligan.

ooo

Till sist: Sandåkern och Ersboda förlorare i herrettan. Umeå City IBF och Spöland uddamålsvinnare i tvåan.

Och just det ja. Jag har namnsdag idag minsann! Ett enligt mig tämligen överskattad påfund – dock inte desto mindre roligt för det!

2 kommentarer

  1. Helt rätt att skriva om dalens damer efter deras imponerande insats mot två topplag i helgen! Det var ju grym fart, härlig kämpaglöd & riktigt underhållande! Dalens damer har överraskat många hittils och blir bara bättre och bättre! Kör hårt brudar! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *