Nordvall på gång

Det är kanske dumt att börja marknadsföra alla länsmatcher i herrarnas division 2 som ”derbyn”. Det finns ju trots allt några av dem och i min värld ska ett derby vara något alldeles extra, såväl på planen men kanske framförallt i inramningen.

Thorengruppen tog i alla fall emot Spöland på Iksu ikväll. Vinst blev det med 11-6 där kedjan med Hugo Hardell, Eric Sens och framförallt Mikael Nordvall kom igång ordentligt. Bäst på banan och 1-0 målet var ett rätt hyfsat sådant där Nordvall avslutade med en bågning i X.

….viktigt för Thorengruppen att få igång fler femmor än den första. Däri låg det största problemet för Raijas lag.

– Det var en väldigt händelserik match. Inte särskilt välspelad men händelserik. Lite smågrinigt och många situationer för domarna att bedöma. ”Micke” är den som leder vårt lag idag, kul att han äntligen får utdelning för allt slit han lagt ner under hösten, sade Thoren-tränarn Peter Hugosson-Wallgren när jag pratade med honom.

ooo

Annars då? Tja inte så mycket nytt. Ex-rigaren Johan Rehn har skrivit på ett nytt kontrakt med Falun medan spelarflykt hotar Västerås. Storstjärnan Christian Mattsson, som det lär bli huggsexa om, har redan gjort klart att han lämnar och målsprutan Alexander Carlström är inne på samma bannor.

…Carlström som tydligen inte fått lön utbetald enligt VLT. 5 000 tjänar han i månaden.

ooo

Balrogs, Hammarbys (eller vart han nu har tagit att lira) stjärna Mikael Karlsson vill få bort fläsket på magen enligt innebandymagazinet. Vart han planerar att göra detta vet han inte. Den gode Karlsson, som en gång i tiden var aktuell för Dalen, har som bekant svårt att bestämma sig för klubbadress.

1 kommentarer

  1. All heder åt Nordvall som var överlägset bäst på plan men att första målet var en bågning i X var felaktigt, det var ett skott som tog på nån back och gick in nere vid stolpen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *