Broken

Ordet ”broken” på spotify ger en hel träffar om man använder sig av sökfunktionen. Tyvärr finns det ingen låt om Skellefteå Innebandy (kanske för att jag bara är en gratis-användare?). Men broken lär de vara efter att Iksu fullkomligen kört över de för dagen gulklädda.

Det ska dock sägas: Jag har sett Iksu såhär förut, och då har motståndarlaget blivit mer överkörda än vad Skellefteå blev.

Det stora felet man gjorde? Skellefteå spelade inte som ett lag. Man försvarade sig visserligen som ett lag i den mån det gick med en tight box, men framåt var det one-man-show så fort de fick tag i bollen. På tok för ivriga när tillfällena gavs. Det kanske inte var någon slump att rutinerade Frida Lindberg var inblandade i Skellefteås två mål?DSC00340_1.JPG

Såhär såg det ut allt som oftast under fredagskvällen i Iksu Sportcenter. FOTO: J.Bålfors.

Victoria Wikström, Anna Wijk, Cassandra Edberg och Frida Stenvall väljer jag att lyfta fram de två perioder jag såg. Såväl Wikström (6 poäng totalt) som Wijk var på riktigt lekhumör och Edbergs 5 poäng (3+2) kan man inte klaga på. Stenvall som vanligt kreativ framåt.

I Skellefteå gick lagkapten Frida Norström i bräschen för det hårda jobbet och Frida Lindberg tillsammans med Lina Örnberg de mest produktiva framåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *