Svarta lördagen

Trots Victoria Wikströms 1-0 mål efter bara 14 sekunder så förlorade Iksu mot Balrog med 4-3, tabelljumbon Skellefteås dystra facit fortsätter efter 7-0 förlusten mot Endre. Nej, den här lördagen var inte något att minnas resultatmässigt från damernas elitserie.

Likadant gick det länslagen i herrarnas division 1. Ersboda ledde borta mot Granlo med 5-3 efter 3.07 men tappade spelet och förlorade till slut med 10-7. Ex-Dalen Anton Samuelsson satte 7-6 med sex minuter kvar av matchen. Tremålsskytten Jonas Lindberg och backen Sebastian Söderlund bäst i ”Erssi”.

Sandåkern förlorade även dem. Gävle GIK var för starka och vann med 7-3. Vid ställningen 2-2 hade Sandåkern bud på mål istället blev det mål i baken. Adam Berglund, Magnus Ranberg och Joakim Hagenmalm nätade för Sandåkern. Den förstnämnde och backen Magnus Johansson bäst i SSK.

ooo

Förluster och åter förluster hittils alltså. Men i herrarnas tvåa där levererar länslagen. Det var bara Skellefteå som åkte på en rejäl nit mot Jemtland, förlust 16-3. Spöland, UIK och Thorengruppen vann dock samtliga. De sistnämnde dessutom med hela 22-1 där vi för ovanlighetens skull har en hel rad olika målskyttar. Trots att man gjorde 1-0 hade motståndet Sundsvall City inte mycket att säga till om.

…skotten slutade också 48-23 i Thorengruppens favör enligt innebandy.se. Raija Thoréns gäng har med andra ord självförtroende så det räcker och blir över när man på tisdag ställs mot Sandåkern i DM.

Rig möter i skrivande stund BK Sundsvall och Umeå City Wibax Piteå.

ooo

Umeå City-Järfälla 16.00 på Gammliahallen. Mycket viktiga tre poäng står på spel. Domeij-effekten?

ooo

Kommer en länge summering av helgen när alla lampor har släckts.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *