Varken Dalen eller City för Wiklund

*Trumvirvel*….Warberg eller Falun. Åtminstone är det så att Rigs lagkapten och U19-landslagets lagkapten Tim Wiklund har varit och besökt dessa lag. Balrog har han redan tackat nej till.
– Det gick jättebra på träningarna. Jag ville känna mig för och fick bra intryck. Man känner direkt att det är tuffare i Superligan än i division 2. Spelarna är mer disciplinerade och man får inte göra samma misstag, säger han.

Trots att han har trivts som fisken i vattnet i Umeå blir det ingen fortsättning.
– Jag känner att jag har gjort mitt i Umeå. Jag behöver utvecklas ytterligare som människa och spelare. Känns som att jag inte kan få den utveklingen här, säger han.

Med andra ord kan Dalen och City glömma Wiklund.

ooo

Spelades ett derby i herrtvåan under torsdagskvällen. Thorengruppen vann som väntat trots en stark City IBF-öppning med 2-0 ledning. Men serieledaren vände och vann till slut med 6-4. Andreas Carlbom tremålsskytt i ett Thoren som annars hade sina bästa kort i Fredrik Lundberg, Mattias Öredahl och Victor Öberg.

Örjan Lindberg har ju bekant klivit in som resurstränare för Thorengruppen.

ooo

När tiden räcker till hade undertecknad tänkt skriva om herrfyrorna där den Södra är rena getingboet medan Citykamraterna är överlägsna i Norra. Även damernas etta ska synas lite närmare där bland annat Sävar IBF fått tre poäng av Iksu Ungdom efter ett regelbrott av dem senare.

Auf wiedersehen!

1 kommentarer

  1. Pingback: Innebandynyheter – 2010-02-05 « Innebandynyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *