Söndagssmälla

Dagen efter, the day after, gestern..näe ni fattar. Dagen efter en resultatmässig besvikelse för IBK Dalen. Förlust på måndag och säsongen är över för Bodén, ”Kjelle” och company.

Söndag och Uppsala 2010 bjuder på snöfall. Extra surt med tanke på att rapporterna hemifrån talar om solsken och vårväder.

99 om inte 100% av spelartruppen drog på dagsutflykt till vår kungliga huvudstad. De väljer alltså att skippa bandy-finalen på Studenternas för shopping, fotboll och Gud vet vad Stockholm mer erbjuder. Det är…för dåligt som bandyfolket i Uppsala skulle sagt.

Har inga skador att rapportera om. Laget är grymt revanschfyllt efter två snöpliga förluster. ”Unleash hell” och allt vad dem säger. Allt att vinna har Dalen. Utvecklar mina tankar i morgondagens VF-tidning.

…på gränsen till uppgivenhet och apati? Riktigt så illa är det inte. Signerat Svanberg med Robert G.

ooo

5-5 mellan K4 och Vildmännen i gårdagens kval till ettan. Ett Vildmännen som dessutom enligt en kommentar till bloggen saknade vissa spelare. 5-5 på bortaplan alltså. På lördag väntar kvalreturen på Vildmanna. Då blir det seger gissar bloggen.

ooo

Vildmännen, Livets Ord IF, Turinge IF MINERS. Tunga namn. Fransmännen nöjer sig med Les Blues.

ooo

Nu väntar Manchester United-Liverpool på närmaste sportbar här i Uppsala. Bandy vadå?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *