Bräckligt samhälle

Frank Sinatras dänga ”come fly with me” bör inte sjungas på öppen gata at the moment. Ett vulkanutbrott på Island har som bekant gjort att hela flygnätverket i Sverige har stoppats. Å innebandyn och SM-finalens vägnar kan det få konsekvenser. Nu säkrade Iksu inte finalbiljetten förrän i måndags och han således inte boka flygbiljetter. Dessutom har ju de övriga lagen Rönnby, Täby och Storvreta i princip gångavstånd. Men alla de som köpt biljetter och tänkte ta trippen ovan moln? Alla de ackrediterade journalisterna och annat folk som reser utifrån för att se finalen?

Tänk vad bräckligt vårt samhälle är.

Men som Cassandra Edberg sa apropå Iksu:
– Vi har åkt buss hela säsongen så det är inga problem. Även om det nog sett proffsigare ut om vi åkt flyg.

ooo

Max Wahlgren har ritat på för IBK Dalen. Det stod som bekant mellan dem och Umeå City i slutändan.
– Dalen kändes som det rätta alternativet för mig. Det ska bli kul att testa på Elitserien…eller SSL som det heter. Tanken är att jag antingen ska plugga eller jobba på sidan om, sa han.

Bloggen passade på att fråga om tiden på Rig:et.
– Det har varit tre lärorika år. Kul att få spela så mycket och få en framträdande roll direkt. Nu har man fått lära dem yngre en hel del. Det har blivit som en ”mini-karriär”. Vad jag minns mest? Det är så många minnen. Första veckorna var de mest omtumlande i alla fall.

ooo

VF:s Tomas Ruuth och Lina Bergström är med i bussen som för några timmar sedan lämnade Umeå. Förhoppningsvis kan duon bjuda på ett och annat blogginlägg (och kanske någon form av STUDIO??) från självaste SM-finalen i Globen. De har med sig en sprillans ny videokamera så det finns inga ursäkter egentligen. Jag och Thomas klarade oss med en mobilkamera…

ooo

Anders ”Kingen” Johansson har bestämt sig för nästa säsong. Det blir inget Sandåkern och inget Umeå City IBK (om det var aktuellt). Holmsundsfostrade forwarden har nämligen skrivit på för Thorengruppen.
– Det känns som ett lag som är på väg uppåt. Det verkar också vara ett härligt gäng, säger han.

I City IBF-tröjan blev det den gångna säsongen 46 poäng (23+23) på 20 matcher för Johansson.

ooo

Som vår Silly Season redan avslöjat så förstärker Simon Stålberg (tidigare Vindelns IF) IBF Dalens ledarstab. Tillsammans med nuvarande huvudtränaren Ulf Lundqvist och spelande tränaren Sofia Eklund kommer Stålberg styra IBF Dalen i damettan kommande säsong.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *