Nu ska Arvidsson få smaka

Jag är av den sorten att det absolut roligaste som finns i filmens värld, är när någon faller och slår sig. Sadisten inom mig bryter ut då man ser hur den enda sanna glädjen (skadeglädjen) lyser upp då humoreliten gör illa sig på låtsas.

Detta gjorde att min hjärnverksamhet började trimma igång och så småningom så hade jag siat lite bland alla mina idéer. Resultatet av detta blev ett inslag här på innebandybloggen som kommer att återkomma efter varje stor innebandyomgång – oftast inför, under och efter varje helg.

Det är nämligen så att vi kommer ha en tävling här på bloggen. Det är Lars mot Jakob – Lindberg vs. Arvidsson. Tävlingen går till enligt följande:

Båda två tippar slutresultat i varje match som de fyra elitlagen spelar under den helgen. Den av oss som är närmare resultatet vinner den matchen och får en poäng. Dessutom vilken av lagen spelare som gör flest mål. Den av oss som förlorar denna duell utsätts – i de tongångarna som jag tidigare presenterade: förnedrings-tv, mobbning och humor – för ett straff!

Vinnaren i duellen får bestämma straffet (självklart vore det kul om ni läsare mailade in tips på detta under helgen, självklart är det ett plus om det inkluderar innenbandy). Det kan vara allt från att bli upptejpad i målet och låta hela Dalens herrlag avlossa slagskott på en utklädd Arvidsson i målet till att springa intervaller i trapporna under en Iksu-träning – allt kommer självklart att dokumenteras och läggas upp på bloggen i videoformat.

I helgen är det dessa matcher som kommer att tippas:

Elitserien:
Pixbo Wallenstam IBK – IBK Dalen
IBK Lockerud Mariestad – IBK Dalen

Superligan:
Umeå City IBK – Hide-a-lite Mullsjö AIS
Warberg IC – IBK Dalen

Lindbergs tips:

Pixbo Wallenstam – Dalen 7-4
Bäste målskytt i Dalen: Sandra Larsson
Lockerud Mariestad – Dalen 3-7
Bäste målskytt i Dalen: Jennie Holmgren
Umeå City – Mullsjö 6-3
Bäste målskytt i City: Erik Forsgren
Warberg – Dalen 8-6
Bäste målskytt i Dalen: Jonas Svahn

Arvidssons tips:

Pixbo – Dalen 5-3
Bästa målskytt Sandra Larsson
Lockerud – Dalen 2-6
Bästa målskytt Sandra Larsson.
Umeå City – Mullsjö 8-5
Bästa målskytt Mats Jonsson
Warberg – IBK Dalen 8-7
Bästa målskytt Robin Nilsberth

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *