No shit, Sherlock!


När undertecknad igår presenterade innebandybloggens nya duell, eller kamp för undvikande av förnedring kanske man ska säga, så skapades (såklart) en konkurrenssituation här på innebandybloggen. Detta har gjort att min kollega, Jakob Arvidsson himself, dragit det hela så långt att han till och med börjat att fuska.

Det hela började då Citys match var aktuell att börja. Eftersom att jag inte var på plats, och den dåliga förloraren i mig lämnat in sitt veto, så fick jag tro min kära kollegas ord då han ville byta sin ”bäste målskytt” i matchen till Peter Reinholdt i stället för Mats Jonsson – som ju inte spelade matchen på grund av skada, något vi två diskuterat under fredagen (hur smart var det liksom?). Snäll som man är så godkände jag detta byte varpå käre Reinholdt valt att göra två mål – något som verkar komma tillbaka och bita mig i baken.

Alltså verkar det som att min givmildhet och värme kostar mig ett gäng minuters förnedring. Självklart så valde ju Jennie Holmgren att göra mål i går med (då Dalens damer förlorade mot Pixbo med 2-5) – och jag hade henne som bäste målskytt först i dag. Så om du läser det här, Jennie – tack för den.

Så i dag lämnar jag (återigen) min journalistiska objektivitet och blir partisk för en stund. Kom igen Anton Ermling – kom igen Jennie Holmgren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *