Den stora dagen

I dag är en stor dag, en glädjens dag – en segerns dag! Jag, undertecknad – Lars Mikael Lindberg – född den 1 maj 1986 (det här låter säkert ödmjukt). I alla fall, det jag skulle komma till. Ni som hänger med här på bloggen läste säkerligen (det här inlägget) om hur jag och min bloggkollega Jakob Arvidsson varje helg kommer att lägga varsitt tips på helgens elitmatcher där vi kommer tippa slutresultat och bäste målskytt i länet lag – och den som får best resultat vinner.

Den enda lilla haken på detta är ju att det inte skulle vara så intressant att läsa om, men då kom jag på en idé. Den som vinner tipstävlingen får ge den andra av oss ett straff. Nu har helgens tävling rättats efter de regler som jag och Jakob tillsammans satt ihop, och jag kan meddela att jag vann med sex poäng emot fem. (Längst ner på sidan kan du läsa en genomgång av reglerna så du kan hänga med i denna tävling framöver).

Så här glad blev jag efter rättningen…

Foto: Björn Lindau

Detta betyder alltså att jag kommer att få dela ut ett straff till Jakob som du kommer att kunna följa här på Innebandybloggen via VF-TV. Självklart så kommer det att dokumenteras med både bilder och video, men att följa det hela via rörliga bilder är väl det bästa.

Jag har, sjuk som jag är, redan skrivit ner massor av påtänkta straff – som såklart helst ska ha något att göra med innebandy.

Har du några tips på straff så kommentera i kommentarfältet nedan eller mejla in ditt tips till antingen [email protected] eller [email protected]

Jag har väldiga förhoppningar på detta och har redan bestämt, men även förberett, veckans straff. Går allt som jag hoppas så kommer du att kunna avnjuta detta i morgon här på Innebandybloggen. Jag kan droppa några ledtrådar till vad straffet ska vara, men kommer inte gå in på några detaljer innan filmklippet spelas upp.

Ledtråden: Nöffboll

Reglerna i helgduellen:
Båda bloggarna tippar slutresultatet i de elitmatcher som spelas den helgen, men även vem man tror blir bäste målskytt i länets lag som deltar i matchen. Har man rätt antal mål på ett av lagen så får man en poäng. Har man rätt ”bäste målskytt” (det räknas även om flera spelare bara gör ett mål och det är mest i det laget om man har med sin spelare som en av dem). Har man däremot helt rätt slutresultat, alltså rätt antal mål på båda lagen: Ja, då får man tre poäng. Max antal poäng i en match är alltså fem poäng.

Gå in här om du glömt bort hur vi tippat och sen kan du använda mallen för att rätta själv. Då vet du att du är med på noterna när helgduellen avgörs nästa helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *