Straffsuccén är tillbaka

Vem hade kunnat tro att se en VF-reporter krypa omkring i en innebandyhall fullt av skottglada tjejer skulle bli en av de bättre idéer som någonsin slagit mig öm i knoppen. Förnedrings-tv lockar tydligen även dem som inte är speciellt intresserade av innebandy – just därför tänkte vi att; om vi fortsätter med de här inslagen kanske de börjar intressera sig för sporten också. Just därför, hoppas jag att jag gör er glada då jag berättar att, fortsättningen på ”Helgduellen” kommer här.

Har du missat Innebandybloggens veckostraff? Ja, då kan du se det här.

Jag, Lars Lindberg, och min bloggkollega, Jakob Arvidsson, har lagt våra tips inför helgens matcher. Nu ska dessa tre matcher bara spelas och sen presenterar vi straffet i videoform på måndag. Det är där ni läsare kommer in i bilden. Det är ju nämligen så att någon av oss verkligen kommer att förlora detta – att undvika det är tämligen svårt – det ska helt enkelt avgöras.

Just därför vill vi, även om vi självklart har idéer på lager, så blir fler sjuka tankar oftast bättre i längden. Därför vill jag, eller rättare sagt vi, att ni mejlar in tips på vad vi kan göra för straff den här helgen. Enda kravet är att det ska något att göra med innebandy. Fri tolkning på vilken grad kopplingen till sporten kommer att ligga på.

Så sitter du där hemma med en uppsjö av sjuka idéer – med tanke på att jag läst igenom medlemslistan på vår Facebooksida, så vet jag att så är fallet – så tveka inte att mejla in ditt tips till mig eller Jacke. Kommer inte straffet i helgen så kommer det säkerligen att dokumenteras inför framtida straff. För nu vet ni ju att detta kommer att bli ett återkommande inslag här på bloggen.

Lindbergs tips:

Iksu – Huddinge 8-3
Bästa målskytt: Victoria Wikström
Bästa framspelare: Therese Andersson

Balrog – Umeå City 4-7
Bästa målskytt: Peter Reinholdt
Bästa framspelare: Erik Forsgren

IBK Dalen – Caperio/Täby 4-8
Bästa målskytt: Jonas Swahn
Bästa framspelare: Anton Ermling

Arvidssons tips:

Iksu – Huddinge 9-2
Bästa målskytt: Therese Andersson
Bästa framspelare: Josefina Eiremo

Balrog – Umeå City 3-6
Bästa målskytt: Peter Reinholdt
Bästa framspelare: Erik Forsgren

IBK Dalen – Caperio/Täby 6-7
Bästa målskytt: Christian Hjort
Bästa framspelare: Peder Bodén.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *