Bäckströms straff hjälpte inte


När matchens lirare, Timmy Nyberg, inledde målskyttet efter fem minuter och Adam Berglund tagit efter sin lagkompis fem minuter senare – ja, då trodde nog många att Sandåkern äntligen skulle få sin första seger i allsvenskan norra. Men marginalerna är inte på de rödas sida. Skallarna tappades fort då man släppte in fem raka mål.

Anton Bergström belönades med en bänkplats efter att ha dragit på sig en onödig utvisning som gästerna utnyttjade till 2-4. Efter fem minuter i tredje så gjorde Dalenlånet för dagen, Peter Löfgren, en liten tabbe då han släppte in ett billigt långskott från gästernas Peter Nygårds.

Sen var det Hagunda mot Joel Bäckström i en knapp kvart. Bäckström gjorde alla följande mål för Sandåkern och hade dessutom en jättechans att kvittera i slutsekunderna då han bröt sig in i slottet och avlossade ett skott i hjälmen på gästernas målvakt. Men på den efterföljande kontringen kunde gästernas notoriske målskytt, Viktor Strömquist.

Dagens plus går till Timmy Nyberg och Joel Bäckström. Sandåkern befinner sig just nu i en prekär situation. Laget har bara en poäng efter sex spelade matcher och nu gäller det att få koll på skallarna om man ska klara av att äta upp det fem poäng stora glappet upp till säker mark.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *