Tillbaka till grunderna

På söndag kommer Huddinge till Umeå för att gästa Iksu i lagens sista match innan uppehållet. Gästerna kommer till match med ett rejält självförtroende efter att ha tagit med sig två poäng från mötet med KAIS Mora då laget vann med 8-7 efter förlängning. Hilma Thofte blev stor matchhjälte med sina fyra mål och ett assist – dessutom var det hon som fällde avgörandet.

Men även Iksu bör komma med råg i ryggen. Jocke Sjöström har under veckan haft stor fokus på att hitta tillbaka till grunderna. Laget har tidigare varit likt en maskin som plöjt över allt i sin väg. Något som inte är lika självklart längre.
– Det har handlat om att gå in och köra stenhårt från början, täcka skott, kriga, säger Jocke Sjöström.

Undertecknad tror, och hoppas med tanke på Helgduellen, att Victoria Wikström vill visa Jan Erik Vaara att hon visst förtjänar en landslagsplats. Jakob Arvidsson hoppas såklart på ”Min” med tanke på hans tips.

Till match saknar man Nina Bäckman, Martina Söderqvist och målvakten Emelie Persson. I övrigt är det få nyheter. Malin Alfredsson vaktar målet , men i övrigt så är det bara att avsluta snyggt innan uppehållet som gäller för Iksu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *