Snabba gliringar med Max Wahlgren

Vi gjorde samma sak förra veckan – så nu tar vi nästa lag. Och bara för att några av våra läsare, som tidigare påpekat att vi haft mycket Dalen här på bloggen, inte ska bli sura. Så kan jag lugna er med att samma sak kommer komma med Iksu och City också. Dessutom så kommer det bli en hel del City senare i dag då de tar emot Gnaget i Gammlia med undertecknad på plats.

Här får vi i alla fall höra vad en av gårdagens stjärnor Max Wahlgren berättar om händelserna bakom kulisserna i IBK Dalen:

Vem i Dalen är mest innebandy?
Peder Bodén, helt klart. Han är äldst, har spelat längst och vill ändå träna mest av oss alla.

Vem gnäller mest på träning?
Hela förstafemman förutom Pedér. Konstant får man höra om hur de ska ha frislag på varje liten sak, men det är aldrig någonsin någon av dem som gjort fel. Robin Nilsberth är helt klart värst – han gör aldrig fel – enligt honom själv.

Vem sjunger högst i duschen?
Johan Samuelsson, duschar längst och sjunger högst, mycket schlager brukar det vara men ibland kan det bli dansband också.

Vem är lagets hunk?
Kim Lundström, han är bara Kim. Har varit hunk så länge jag känt honom, men nu chillar han ju stadigt så nu är det mest Filip som får skit för sådant som är tjejrelaterat.

Vem är lagets tidsoptimist?
Johan Alm har nog aldrig passat en tid i sitt liv. Solklar vinnare.

Vem sover hårdast?
Sebastian Håkansson sover riktigt tungt, sen snarkar han väldigt högt också. Lösningen brukar bli att man slår till honom med en kudde eller något.

Vem är lagets partyprisse?
Delad pott mellan Johan Alm och Johan Samuelsson. De är ju studenter så de tror att de kan göra exakt hur de vill.

Bäst på Fifa 11?
Jag är helt överlägsen. Jag har bara förlorat fyra matcher på 2011 och har vunnit runt 500 matcher. De enda jag förlorat mot i laget är två gånger mot Victor Öberg och en gång mot Robin. Han firade helt sjukt och då har jag ändå vunnit tre matcher mot honom – och han bara en.

Bäst på NHL 11?
Jag är etta här också. Tror jag är ännu bättre i NHL, även om det är mer Fifa som gäller på bussen. Men då brukar det inte gå lika bra för mig – då dras jag ner av den jag spelar med.

Vem bestämmer musiken i omkl rummet?
Vi kör nyaste skivan som någon har bränt så det varierar.

Vem har bäst/sämst klädsmak?
Bäst: Robin Nilsberth. Han är mest uppklädd. Sämst: Vi är överlag bra på att klä oss i laget.

Vem har snyggast frisyr?
Kim Lundström eller Filip Stenmark. Båda lägger ner ofantligt mycket tid på dem, men Kim är nog värst även där.

Vem var först med backslick?
Inte många som har hår i vårt lag men Robin Nilsberth och Johan Alm har bra hår.

Vem är lagets materiallirare?
Yngve Nordin har inte använt samma klubba två träningar i rad än den här säsongen. Han byter blad, skaft, bindor och knoppar hela tiden. Nästan sjukligt mycket.

Vem gnäller mest på domaren?
Christian Hjort eller Robin Nilsberth. De gör det på lite olika sätt. Hjort gestikulerar mest medan Robin skriker ut sin vrede allt det han har.

Vem är sämst på att täcka skott?
Jag kan vara en het kandidat där. Peder och Hjort är kandidater också, men på träning är nog jag värst.

Vem är lagets mästerkock?
Christian Hjort har bjudit på mat några gånger och det har varit riktigt gott. Han verkar kunna allt från falukorv till gourmemiddagar.

Vem får mest skit?
Jag får klart mest skit i laget. Jag och ”PG”(Peter Grönroos). Jag får skit för allt och han får skit för att han är snål.

Vem ger mest skit?
Johan och Robin. Helt klart. Sundsvallspatrioter är som ett helt eget lag. Man kan inte gå på dem för då blir det alltid två mot en. Lite fegt.

Vem är mediakåtast?
Christian Hjort. Han gillar tidningen. Tror faktiskt han pratar i telefon med dem även nu, men det är väl Sportfrågan igen. Han läser till och med på för att få vara med mer i tidningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *