Jacke och Julia vinkade av Iksu

Iksu är i full gång att avverka bussresan från Umeå till Mariestad för möte med stadens stolthet – IBK Lockerud Mariestad. Men till match så saknas assisterande tränaren Jakob Bandling-Melin och forwarden Julia Sidklev-Persson. Julia har varit sjuk i veckan och spelar inte matchen, men jag fick sent på fredagskvällen höra rykten om att Julia kanske skulle åka med i bussen för att stödja sitt lag. Hur som helst, Jakob Bandling-Melin befinner sig i alla fall på 090-mark.

Jocke Sjöström sätter i stället för Julia Sidklev-Persson in Emma Hamrén tillsammans med Frida Norström och Andrea Gidlund.

Vilket ger följande formationer:

Målvakt: Malin Alfredsson

Första: Namita Andersson, Sussane Ekblom, Emma Hamrén, Frida Norström, Andrea Gidlund.

Andra: Malin Eriksson, Sara Wilhelmsson – Therese Andersson, Josefina Eiremo, Frida Eriksson.

Tredje: Jenny Gustafsson, Emelie Wibron – Iza Rydfjäll, Cassandra Edberg, Victoria Wikström.

Lockerud har ännu inte tagit en enda poäng i årets Elitserie och borde bli en mumsbit för Iksu – men samtidigt såg vi ju hur det gick för IBK Dalen nere i Mora.

***

För att hoppa till något helt annat. Jag besökte Vildmannahallen i kväll för att se sista två perioderna av Iksu Ungdom – Umeå City. Väl där så fick jag inte bara se ett inspirerat lag i oranget och ett hårt kämpande i blått. Gästerna var några nummer större och flera spelare imponerade, något du kan läsa om här, men det roligaste jag blev varse om på matchen – var att IBK Dalenspelaren Veronica Arnqvist har en förlorat lillasyster. Citys Linn Johansson och Veronica är vansinnigt lika i profil. Jag såg det bara tvärt och frågade Veronica om hon ville ställa upp på en bild tillsammans med sin bortglömda lillasyster, men det var inte aktuellt. Något som jag kommer komma ihåg när jag recenserar Dalenmatchen på söndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *