Mikrofonkåt och innebandysöndag


Ny dag och nya möjligheter, kära läsare. Ni har vaknat, jag har tidsinställt. Ni är vakna, jag snarkar som en dräktig sälhona. Ni lever – jag är i mellanlandet. Ni ser vintermörkret och jag befinner mig med någon snärta på en kryssning i Karibien. Ja, jag tror att ni fattat piken. Jag hoppas i alla fall att ni har en god morgon i lägenheter, stugor och studentnästen. Slå på Septembers Pettercover – Mikrofonkåt och vakna till ordentligt där hemma så spärrar jag upp ögonbrynen lite senare efter att ha avverkat en högstadiesovmorgon.

I dag är det innebandy i mängder att se fram emot. IBK Dalen spelar en rak seriefinal mot AIK IF som ska bli otroligt kul att följa via innebandy.se (eller everysport som det säkert kommer att bli efter det att ida krashat för den 346346 söndagen i rad).

Till match så saknas ju Fredrik ”Hörna” Hörnkvist eftersom han, som ni kunde läsa om först här på bloggen i det här inlägget, råkade skära sig på jobbet i fredags. Annars är det full trupp för Håkan Wirtala som med största sannolikhet mönstrar samma lag som slog Sirius i onsdags. Enda skillnaden lär väl vara att Martin Rudeström ställs mellan stolparna.

***

IBK Dalens damer har även match i dag och det är ett taggat gäng som laddat upp med att se IBF Dalen vända ett 2-5-underläge till seger under lördagen. Lina Örnberg och Jennie Holmgren är rejält uppvärmda eftersom de spelade matchen som undertecknad följde från plats med såväl kamera, penna, block och dator och du kan läsa om här.

Här hoppas jag att få återse den gamla förstakedjan med Sandra Larsson, Jennie Holmgren och Isabell Larsson tillsammans. Amanda Öhman har annars kommit bra på slutet och gjorde ju som bekant två mål senast. Tillsammans med Lina Örnberg och Julia Nordin gjorde hon sig bäst om du frågar mig. Sen är dessutom Veronica ”Therese” Arnqvist tillbaka efter en bråkig förkylning under förra veckan.

***

Umeå City ställs mot SM-guldvinnarna Storvreta och saknar Peter Larsson från start. Mikael Zingmark har inte kommit tillbaka fullt ut från sina problem med baksidalår, men väntas spela ändå. Erik Forsgren verkar dessutom finnas på planen trots att han gjorde illa sig i foten mot AIK senast.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *