Sandra Larsson om läget i Dalen


Eftersom Jakob Arvidsson befinner sig i Vilhelmina på ”semester” och jag har händerna fulla i Helsingfors, så bad jag Sandra Larsson om att uppdatera om läget i Dalens damlag. Tackar Sandra för det och önskar trevlig läsning!

Vi har bara hunnit ha en träning sen i torsdags när bloggen var och kollade på vår brottningsträning, dock så hade vi gärna velat ha med Lars på brottningen dels för att få se om han hade orkat 60 minuter men även hur ont han hade haft i kroppen dagen efter! Träningen igår var riktigt rolig träning där alla var laddade och det blev en bra träning med bra tempo och alla verkar laddade för kommande veckor till sista omgången av serien, 18 och 19 december. Vi möter då Djurgården, före detta Balrog och Huddinge, den sistnämnda längtar jag extra mycket till för då kommer Hilma Thofte och Ida Linné, före detta Dalenspelare. Det ska bli underbart att träffa dessa fina människor men ännu roligare att möta dem på planen! Idag(tisdag) så ska vi spela DM match mot Röbäcks flickor 95/96, det ska bli kul med match igen men kanske inte bästa matchen om man ser till tempo, men förhoppningsvis skruvar vi upp det.

Måndagen den 13 december väntar ett beeptest, där Lars och Jacke tydligen ska vara med och springa med oss? Det är iallafall vad ryktena säger, att det blir någon vadslagning om vem som springer bäst är nog inte helt omöjligt heller, det blir roligt att se hur detta kommer gå! Formen inför beeptestet är svårt att svara på eftersom vi inte kör någon löpningen tillsammans med laget, men förhoppningsvis har alla tagit sig i skinnet och kört stenhårt så vi har några hopp att slå Lars och Jacke! haha.

Nu vankas det herr-VM och det har gått som tåget för Sverige, först besegrar de ett svagt Estland med 21-1, men något jag inte förstår är hur man kan släppa in ett mål när man är så överlägsen? Andra matchen skulle inte komma och bli sämre för Sverige utan de fick vinna med 39-1 mot ett kämpande Australien, av det jag hört. I och med denna seger så slog Sverige sitt resultatrekord och VM rekord, det är rätt häftigt! Dock måste jag säga att jag längtar tills herrarna möter något bättre lag, i kvartsfinalen blir det Torps och Ketils Norge, vilket jag hoppas blir en mer spännande match än vad det har varit hittillls för Sveriges del i VM. Jag hoppas såklart att svenska herrarna får ta med VM bucklan hem till Sverige, men då får de verkligen se till att spela en bländande innebandy i finalen mot Finland!

/ Sandra Larsson #33 IBK Dalen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *