Bloggen efterlyser…


I lördags var Djurgården på besök i Gammliahallen och i rusningen från hallen, efter förlusten, så lyckades deras tränare Magnus Eriksson tappa bort sin overall och skor. Bloggen efterlyser nu någon som sett dessa eller vet var de finns och hoppas att om någon har någon aning, har sett dem eller misstänker vart de kan finnas – att de då kontaktar mig via mail eller telefon. Ni kan nå mig på arbetsnumret: 070-353 81 67 och via mail på: [email protected]

I övrigt så efterlyser vi önskelistor från samtliga spelare i Umeåtrakten. Det kommer ju nämligen att komma en hypotetisk julklappsutdelning snart.

Det som står högst upp på önskelistan är en tidningskorg till Christian Hjort, där han kan samla alla VF-lördagstidningar som han vunnit Sportfrågan i. Det börjar ju bli ett gäng.

Max Wahlgren önskar ett paraply så han kan skydda sig från all den skit som hans lagkamrater regnar ner över honom.

Nina Bäckman i Iksu önskar sig en ny rygg, Mattias Wallgren önskar sig en forwardsplats så han kan fortsätta sin målproduktion, Emelie Nordlinder i IBK Dalen önskar sig en samlingsbox från ”Bästa tabbarna i Lilla sportspegeln”, Veronica Arnqvist önskar sig en förkylningsspruta och så vidare.

Ja, låt hjärnan gå lös.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *