En annorlunda sargvakt – magisk entré


Snart är ännu en dag här på bloggen passé. Undertecknad har befunnit sig på plats i Gammliahallen hela dagen och inte hunnit med speciellt mycket annat än jobb, jobb, jobb och åter jobb. Men klaga är för veklingar så i stället koncentrerar vi oss på det roliga. Och det roliga kunde inte bli bättre – det är nämligen så att efter en snabb överskådning av helgens ”Helgduell” mellan mig och Jakob så kan vi konstatera att jag har vunnit med utklassningssiffrorna 10-5. Ett stort tack till Jocke Sjöström som coachade för mina siffror i Örebro, tackar jag för. Även ett stort tack till Victoria Wikström som gjorde tre mål i samma match. Fick in både målskytt och helt rätt resultat 9-1, alltså kammade jag hem hela fem poäng – enbart i den matchen.

Det roliga med det här är att jag redan nu kan avslöja vad straffet kommer att bli. Det är bokat och klart med arrangörerna och kommer att verkställas inför den största publik som vi hittills använt oss av vid straffen. Det är nämligen så att Jakob Arvidsson på tisdag kommer sitta sargvakt den första perioden mellan IBK Dalen och IBF Falun. Och inte nog med det, han ska – om spelarna går med på det, vilket jag förutsätter om de någonsin ska få något positivt ord från mig ingen – dessutom gå hand i hand med en spelare som kidsen brukar göra inför matcherna.

Och om det inte vore nog med det – så ska han även göra allt detta iförd samma outfit som bollkallarna har, hade helst sett att han skulle ha samma storlek på kläderna också men någon måtta får det ju vara. Jag trivs som fisken i vattnet bara jag tänker på hur roligt det ska bli att följa detta från första parkett och när presentationen av honom ljuder i högtalarna så hoppas jag att alla bloggensympatisörer, läsare, medmänniskor och hatare skriker för sina liv i såväl dur som moll.

Det var allt om det – otroligt kul att vara tillbaka på det vinnande spåret i alla fall.

***

På tal om något helt annat. Jag och några vänner spenderade lördagkvällen i en soffa med ögonen inställd på moviemode. Filmen hette Eternal Sunshine of the Spotless Mind och mitt i filmen konstaterade jag en sak.

Är de inte lite lika? Eller är det bara jag som är helt ute och cyklar?

3 kommentarer

  1. Jag har fått höra illa om min syn angående dessa personers likhet i dag, men jag står på mig. Hävdar att det finns vissa likheter – fler än de Jon säger faktiskt.

    Janne W: Jacke kommer må dåligt över detta – det lovar jag dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *