Hökens hörna julspecial

Erik ”Höken” Hörnros är för er som inte vet en stor innebandyprofil som troligtvis ser mest innebandy av alla i Umeå. Varje vecka skriver han sina reflektioner här på bloggen i sin egna ”Hökens hörna”. Nu är det dags igen efter ett längre VM-uppehåll.

Hej!

Ja, då var vi halvvägs in i denna säsong och vi tar denna julledighet. Så till att börja med så önskar jag allt innebandyfolk GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Sedan om vi ser på vad våra elitlag gjort hittills så är det riktigt bra. Dalen herr är serietrea och City har gjort det bättre än i fjol då det var kris vid den här tiden, men dock ligger de ej på slutspelsplats än vilket kan bli svårt med tanke på spelprogrammet de har men vi får se.

Damerna i Dalen och Iksu ligger så att slutspel ej ska vara någon fara. Dalentjejerna som sagt spelar en fartfylld och bra innebandy, och har slagit bland annat Djurgården = starkt.
Med det så avrundar jag detta med att säga att vi i S.L (Sunday League) har tagit julledigt och därför så återkommer jag om den serien i januari.

Kan dock som en aptitretare säga att juldagen och annandagen nu till helgen så går ern het innebandycup i Vindeln, nämligen T3 Cup där många lirare deltar och självklart ett utmanarlag till segern och det är mitt lag – NHL ALLSTARS – så om ni vill se kul innebandy åk till Fritidscentrum 25-26 december mvh Höken.

Och någon ”Hot or not hot”-lista blir det ej  heller den här gången så här inför jul, men den kommer tillbaka under januari så ha en trevlig jul och gott nytt år alla innebandy människor. Take care and thats all folks!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *