Spelvändnings-VM på Gammlia

Scheriffen Rickie Hyvärinen och hans vänner är på besök i Umeå i dag för en misstänkt underhållande match mot Umeå City.

Caperiotäby FC (som laget faktiskt officiellt heter) har verkligen inte motsvarat förväntningarna den här säsongen och ligger just nu och lurar vid slutspelsstrecket.

Förutom Hyvärinen finns bland annat Superligans nuvarande poängkung Patrik Hagberg i laget, samt en viss Rasmus Sundstedt, uttagen i All Star Team på VM.

Vi minns alla förra gången 08:orna var på besök, i den mycket underhållande matchen mot IBK  Dalen som slutade 11-9 till hemmalaget. Förhoppningsvis blir det lika underhållande och spännande i dag. Mycket talar för det då det är två lag som älskar att vända spelet snabbt.

Det ska även bli väldigt spännande att se om Emil Johansson, nyförvärvet från RIG Umeå, får någon speltid och i så fall hur det går. Jag tror verkligen inte att han skulle göra bort sig och jag hoppas att han får chansen.  

De i City som dock definitivt missar matchen är Mattias Salmela, Jakob Dahlén och Christian Winblad von Valter, vilket om man ska vara taskig/ärlig inte påverkar lagets styrka speciellt mycket.

Bänka er klockan 16.00 på Gammliahallen om ni vill se underhållande innebandy! Om inte annat kan ni följa matchen live på folkbladet.nu och även läsa mer om matchen i kväll här på bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *