Gästbloggen: Caroline Deutgen


Caroline Deutgen från RIG Umeå här och tänkte gästblogga lite för Innebandybloggens räkning, kul kul! Eller ska jag kanske skriva: Hej blogg. Eller vad säger du, Emelie? Hahah nej, Emelie du är faktiskt bra på att blogga du med…lr? 😉

Har redan börjat tagga till inför dubbelmötet i helgen mot FBC Uppsala imorgon och Sten Sture på söndag. Mmm tufft blir det, framför allt mot Sten Sture som vi förlorade mot förra gången. Vi gjorde verkligen ingen bra match då. Sen har de värvat Uppsalas tre bästa spelare har jag hört så; ja, det blir tufft men vi kommer inte vika ner oss!

Men först ska vi fokusera på Uppsalamatchen. Vi vann i sudden i förra mötet och vinst ska det bli igen. I veckan har vi laddat upp med en träningsmatch mot IKSU Ungdom där vi spelade riktigt bra faktiskt. Vi fick igång rullet på bollen väldigt bra och lyckades hålla bollen inom laget mycket. Nu ska vi förhoppningsvis få med oss det spelet in i helgens matcher också! Vi har även försökt hålla uppe intensiteten på de träningar vi haft i veckan så aa.. ska bli kul att spela i helgen helt enkelt!! Tyvärr kommer inte våran extreeeemt braiga tränare Torbjörn Sjögren (pluspoäng till mig) att kunna vara med på Uppsalamatchen, men vi tar in superförstärkningen Peter Svensson (plus igen) istället så det kommer bli bra det me. Skönt att båda matcherna är hemma i Umeå också, och ska tydligen täckas av Innebandybloggen på plats dessutom. Hahaha, åhh herregud jag kommer aldrig glömma bortamatchen mot Sundsvall under jullovet….

Det var lagd så att vi skulle spela borta mot Sundsvall den 5 januari.. hmmm… MITT I JULLOVET! Vad gör man under jullovet då?… aa inte har man lust att ta en roadtrip till Sundsvall i alla fall. Alla i RIG-laget var ju hemma på sina ställen i Sverige och typ – chillade. Men Sundsvall vägrade flytta matchen för de behövde tydligen poängen så ja – det fanns inte så mycket att göra. För att få ihop laget åkte vi med en minibuss från Skåne, en från Umeå och en från Gävle…mitt under jullovet!! Men men.. vi kom fram i alla fall och vann matchen med 8-3! Aldrig att vi åkte så långt för att förlora.. nej vi var hur taggade som helst! Det var nog den skönaste vinsten i år tror jag!

Annars i veckan då.. jo vi har haft 95-uttagningar för tjejerna vilket såg väldigt bra ut. Vi tvåor var med och hjälpte till under träningarna, förde statistik och svarade på frågor och så. Sen hade vi även ”visning” på elevhemmet och det var såklart lika fint som det alltid brukar vara. Tända ljus, lugn musik, skurade golv, ingen disk.. jaa en helt vanlig dag på elevhemmet helt enkelt 🙂 Hahha nej men det ska bli kul att 95:orna snart kommer börja, jag menar då kommer inte Evelina vara yngst längre i alla fall, och Mattis behöver inte vara kortast, tror jag.

Nej, det var allt för mig.

Ha det bra så länge!

Stockholmshälsningar från Caroline Deutgen # 9 RIG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *