Hökens hörna


Innebandybloggen vill förtydliga att våra åsikter och våra gästbloggares, inkluderat Hökens, åsikter inte alltid drar åt samma håll. Det våra gästbloggare skriver är deras åsikter och går inte alltid ihop med vår syn på innebandy och dess utövare.

Hej ja nu har jag mycket att skriva till er kära läsare!! Först får jag säga grattis till iksu dam och iksu ungdom i dj18 sm för avancemanget! Sen dalen tog 3 av 6 p i helgen det var ju bra repris från söndagen nu på fredag tack!! Sen var ssl i moll för båda umeå lagen tyvärr på söndag och måndag men dalen tyckte jag som ju var på plats gjorde intressanta omändringar i femmorna plus att timmy fick göra mål,som jag  pratade med som kompis och hörde vad han sa om att lira i ssl och han tyckte det var riktigt kul! efter matchen han jag få surra med rickie i vänsaplig ton och till de som tycker att han är kaxig och nochalant,det är helt fel bild av honom , han är en trevlig skojfrisk och ödmjuk familjekille ,han har ju en son bland annat som gillar innebandy,han är väldigt trevlig vi prata lite om utrustning mm enkelt sagt en stor innebandymänniska och profil är rickie!!

Ja så min resa  till täby kan enkelt bara sägas vart toppen, det rickie och jag pratade om gällande utrustning var ju  klubbor och det märke han lirar med ,jag undrade om det fanns nån riktig teknikerklubba men det sa rickie att jag fick kolla på BLASTs hemsida och till er som spelar och är unga spelare säger jag kolla den hemsidan och om ni vill ha samma !

HOT!!!
1. iksu ungdom dj 18regionslutspels avancemanget
2. emelie wibron den bästa backen enligt mej i världen
3. kloka centern josefin e i iksu klart en av de 3 bästa i världen på sin position i dam innebandyn.

NOT HOT

1.skadorna i iksu särskilt minis skada!!

Ni får till sist en  extra lista där jag rankar herr målisar ej efter meriter i västerbotten.

1 leif leffa sandström.
2. ronnie  englund
3.kennet keke lundqvist
4.fredrik hörna hörnqvist.
5.erik ställ
6. peter lövet löfgren
7. tommy larsson
8. daniel djuret granström
9.eric beach nygård
10. erik höken  hörnros det är kaxigt  men kan ej räkna bort mej i detta sällskap alla på denna lista är född i och spelat det mesta av sin karriär i länet, det var det viktigaste i rankingen!

Thats all folks !! till nästa  hörn i nästa vecka

mvh höken

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *