Talangduon sprang ifrån IBF Dalen


Under tisdagskvällen var det ett 40-tal tjejer som valde att inte se Innebandystudion live – utan i stället ägna sig åt att spela innebandy.

Mimmi Engman i IBF Dalen gjorde tre raka mål och i en vanlig värld hade hon varit matchvinnare, men före det hade publiken bevittnat något än mer exalterande. Caroline Deutgen och Matilda Sjödin stod för underhållningen. Och snacka om underhållning. Hemmalaget RIG sprang ifrån och vann den första perioden med 7-0(!).

Gästerna var inte alls med på banan och duon Deutgen-Sjödin kunde visa vart skåpet ska stå direkt från början. Gästbloggerskan Caroline inledde nätrasslet, framspelad av Emelie Jansson. Matilda Sjögren och Ida Sundberg ville inte vara sämre och bjöd därför på både tvåan och trean innan man vände på handlingen och pretatiösa nog att göra även fyran – även om Ida då fick agera målskytt.

Karin Nygren och Natalie McNeil samspelade för att slå in femman innan Deutgen och Cornelia Fjellstedt avslutade det hela – även på Carolines andra mål var det Emelie Jansson som assisterade.


Fr.v: Cornelia Fjellstedt, Karin Nygren, Ida Sundberg, Matilda Sjödin, Caroline Deutgen

Målen, RIG: Matilda Sjödin 2, Carolne Deutgen 2, Ida Sundberg, Karin Nygren, Cornelia Fjellstedt, Dalen: Mimi Engman 3.

(RIG ÄR ETT FÖREDÖME FÖR ANDRA LAG I LÄNET. DE SKICKAR IN BILDER PÅ SINA MÅLSKYTTAR OCH DÅ BLIR DE DESSUTOM PUBLICERADE. HAR DU/DITT LAG SPELAT MATCH SÅ TA CHANSEN ATT SKICKA IN EN BILD PÅ ERA MÅLSKYTTAR TILL MIG ELLER JACKE.

[email protected]
[email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *