Supertalangen Rudd har valt lag


Ja, nu har Alexander Rudd bestämt sig. När jag intervjuade honom i ärendet så hörde man klart och tydligt att det mesta lutade mot Falun – och så blev även fallet.

– Falun är ett spännande och ungt lag som har framtiden för sig, säger Alexander Rudd till Dalarnas Tidning.

Sportchefen Patrik Bäck var nöjd med att kunna presentera klubbens första nyförvärv. Ett förvärv som får anses som en mycket vass värvning då Rudd spås en lysande framtid, och han kan mycket väl bidra med en hel del poäng i Falun redan nästa säsong. Rudd går på RIG i Umeå, som de flesta av er redan vet, men är fostrad i IBK Alba från Sandviken.

– Alexander är en spelartyp som vi har ett stort behov av, en center som är en playmaker. Han är ung och behöver tid på sig, men jag tror att han snart är med och slåss om en plats på tre formationer, säger Patrik Bäck till Dalarnas Tidning.

1 kommentarer

  1. Det ska bli verkligen intressant att se rudd matchs mot dom bästa. han spelar ofta svårt och nonchalant i division 1, gnäller, surar ihop under matcherna. detta kommer han inte tillåtas av piss-nisse och company. men om han växer upp så kan han växa in i ssl-kostymen för talangen är det absolut inget fel på där har han snarare ett överflöd av talang.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *