Iza sminkar i timmar innan tv-match


Snart måndag och Jacke blir återigen lämnad ensam här på bloggen för att jag själv ska till Skellefteå och kommer inte kunna jobba ”över gränserna”. När måndagen väl anländer så kommer Iksu att ta emot Pixbo Wallenstam i Gammliahallen för tv-match och kamp om förstaplatsen i elitserien.

Som vanligt så är det lite extra fixande inför tv-matcherna, något som inte exkluderar Iksutjejerna. Här kan du höra vad Cassandra Edberg säger om matchen, sminket, golvet och Iza Rydfjälls förberedelser.

Iksu bjuder på inträdet till matchen och utlovade en rejäl show. Låt oss hoppas på samma underhållning som när Kais Mora var på besök, för det var en av de bästa matcher jag sett den här säsongen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *