(NY) Slutspelsgästbloggen: Linkat


Efter alla härliga analyser som har florerat här på bloggen de senaste veckorna har vi valt att göra en liten resumé om hur den klassiska Dalenspelaren framställs.

Den typiska Dalenspelaren är mycket kortväxt och har en gulaktig ton i hyn, smått likt en japan. Andra kännetecken är ett grymtande läte samt en kort liten knorr som buktar under shortsen. På planen drabbas Dalenspelaren av mycket stora kliande utslag på kroppen då bollen närmar sig och därför håller hon sig så långt ifrån den som möjligt. Om hon får välja själv står hon helst i sarghörnen och bökar i sin ensamhet. Om nu bollen olyckligtvis skulle hamna i Dalenspelarens ägo skickar hon den så långt bort det bara går. Skulle däremot en motståndare närma sig försvarar suggan sig genom att tjuvnypas eller sparka på motståndaren, särskilt om den redan ligger ner. Samtidigt sitter hennes mor på läktaren, stolt som få och älskar sin dotter som aldrig förr. Modern är inte sen på att blåsa en liten kärleksfanfar i vuvuzelan.

Skulle mot förmodan denna Dalenspelaren göra ett mål ljuder tonerna av ”Per Olsson hade en bonnagård, iaiaåååå” ur högtalarna. När matchen väl är över beger sig Dalenspelaren tillbaka ner i parningsnästet, gammlias korridor. Tillsammans med sina svägerskor och herrlaget ser dom till att det pågår en ständig fortplantning så att föreningen aldrig saknar nya talanger att kontraktera.

Men det här är ju sådant som alla redan vet vid det här laget, så därför tänkte vi bjuda på lite ny information.

– Vi skippade slutspelsmuffen och samlade istället för hår på svett. Det råder nämligen tvättförbud på match och träningskläder just nu.

– Förutom att ligga med herrlaget använder vi även korridoren till att färga håret, fika och sjunga/dansa till årets schlagerdängor!

– Vi matchladdar förutom med taktiktavlorna på jobbet också med diverse filmklassiker på kvällarna.

– Vi överväger att trycka Iksuloggan på våra Dalenbilar för att underlätta gemensam vårdnad.

Inte konstigt att man är stolt Dalenspelare! Vi kommer att gå med huvud högt när vi tågar in på Iksu Sportcenter på fredag.

/ Capitanos alias LinKat

8 kommentarer

  1. Var fan det sämsta jag läst?!! ni gör narr av er själva, och det handlar inget om matchen imorgon, bra jobbat ”Linkat” !! HAHA

  2. med tanke på allting som skrivits och sagts var nog hela grejen att dom skulle göra narr av sig själva, sjukt roligt om man hängt med i exempelvis kommentarerna som skrivits här på bloggen bland annat. och vad finns det egentligen att säga om dagens match som inte redan är sagt? men det är klart, iksus förberedelser var otroligt intressant att läsa om

  3. Jag hoppas att de flesta uppskattar att vi, istället för att hänga ut andra, försöker visa lite självdistans och tar detta med glimten i ögat.

  4. Jag hoppas att alla som läser de negatvt riktade kommentarerna förstår att det säkerligen är någon supporter för det andra laget som, liksom dessa gästbloggar, ska försöka höja konkurrensen och rivaliteten inför kvällens match. Att man dock börjar skriva kommentarer som ? och KA gör att man i 90 fall av 100 förstår den bitterhet och avundsjuka som finns i Sverige och i vår jantelag. Människor i Sverige vill inte att det ska gå bra för andra och därför hackar vi ner på folk vid första tillfälle som finns. Det är det som är tragiskt. Tycker att de som kommenterar på den nivån borde återgå till sin sandlåda med hink och spade.

  5. Haha! Så kul med självironi och glimten i ögat. Man måste våga bjussa på sig själva. Pajkastningen och personangreppen är lagda åt sidan.Hoppas på en spännande batalj ikväll-med MYCKET publikstöd och tjoande. Lycka till!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *