En sågning blir till hyllning

Tidigare under säsongen skrev jag ett bittert inlägg om IDA och den bristande servicen som innebandyförbundet ger till oss intresserade. Framförallt gnällde jag på bristen av statistik. På innebandy.se kan man fortfarande bara se antal mål och assist som en spelare har gjort + utvisningar. Att jämföra med hockeyn (stats.swehockey.se) som ger mål, assist, antal skott, skottprocent, utvisningsminuter, istid, tekningsstatistik, +/-, och säkert en massa mer intressant statistik ända ner till division I med lag som Clemensnäs, Kovland osv.

Men nu ska inte detta inlägg handla om samma sak.

Istället är det med glädje som jag ser att en sida som elitinnebandy.se växer fram. Där snackar vi kvalité.

T ex kan man nu klicka på ”inför” under rubriken ”Kommande matcher” och där se bra och utförlig statistik över tidigare möten, interna poängligan osv. Kolla själva på deras service gällande IBK Dalen – Pixbo t ex HÄR eller kvartsfinalderbyt HÄR.

Den här typen av sidor är strålande för vanliga intresserade, men även för journalister som vill läsa på inför en match eller behöver hjälp med att hitta en ”vinkel”. Så vi på bloggen ger en stor fet tumme upp till detta initiativ. Nu väntar jag bara på att Innebandy.se ska haka på.

”Hänger du inte med är du inte snabb nog”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *