Iksus storstjärna fotskadad


Victoria Wikström har skadat foten i veckan och missar dagens träning på grund av detta. Det är en stukning det handlar om och hennes medverkan i morgondagens match är osäker.

– Hon tränar inte i dag. Det var när vi körde motståndslöpning som hon skadade sig. Det var inte så farligt igår, men i dag var foten rejält svullen och nu får hon behandling för att kunna spela morgondagens match, säger Jocke Sjöström.

Trots att det för oss lekmän låter som en allvarliga skada så ska det inte betyda någon längre frånvaro för Vickan, dock är det ännu osäkert om smärtan och svullnaden kommer hålla henne borta från spel i morgondagens otroligt viktiga femte helt avgörande kvartsfinal mot IBK Dalen.

– Jag kommer att spela även om foten är amputerad. Det här är ju säsongens viktigaste match, säger Wikström till VK.se

Vickan är i skrivande stund på behandling och jag kommer inte ha möjlighet att nå henne innan dagens viktiga match i Lisebergshallen. Men vi återkommer såklart i ärendet.

– Vickan har stukat fötterna förut så det ska inte betyda någon längre frånvaro, säger Sjöström samtidigt som han flaggar för att det är osäkert hurvida hon kommer kunna delta i morgondagens match eller inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *