Slutspelsgästbloggen: Jennie Holmgren


Derbyserien där allt kan hända

11 mars 2011: ”IKSU tar hem matchserien med 3-0 i matcher”
24 mars 2011: IKSU-Dalen 2-2 i matcher…

Under dessa 13 dagar har det blivit allt hetare, allt från snack om rivaliteten mellan lagen, hetset på läktarna, domarparet men framförallt det omtalade golvet på Gammlia. Efter vi kvitterat i matcherserien hemma på Gammlia var det ”en tillfällighet” och av parkettgolvet gick bollen ”alldeles för långsamt ” för IKSU-spelarna , IKSU är ju som sagt inte vana vid parkett. Nadal är rankad som världens bästa tennisspelare och den spelare som lyckas anpassa sitt spel och kan besegra sina motståndare oavsett underlag, så det borde väl inte spela någon roll vilket underlag IKSU spelar på då det gått ut med att de ska vinna med 3-0 i matcher och att de är världens bästa innebandylag?

Nog om det omtalade golvet…
Match fem väntar! Vem hade trott att vi skulle spela en femte avgörande match mot IKSU i  ett slutspel? Ingen… förutom vi! Vi har nu visat att vi kan slå alla lagen i serien och i en avgörande match kan allt hända. Det kommer att bli en hård och jämn match med blod, svett och tårar, båda lagen kommer att slåss för att fortsätta slutspelsresan, dock är det inte vi som har någon press på oss…

Vi har genom åren fått varit med om olika händelser som har chockat oss alla och det har varit allt från att Grekland vann EM-guld i fotboll till australienaren Steven Bradbury som skrällvann och tog hem OS-guldet i Turin 2006. Så vi har alla varit med om idrottsskrällar och imorgon ska vi se till att nästa skräll sker!

Vi kommer kriga i varje byte, varenda situation och varje sekund fram till slutsignalen! 

25 mars 2011: 19.00 IKSU-IBK Dalen på underlaget…matta!

// IBK Dalen #17 JH

1 kommentarer

  1. Så sant skrivet!!!! Bortförklaringar till förluster pga golvunderlag är verkligen att greppa efter halmstrån…Båda lagen har nu spelat på eget och ’annat’ underlag, så det är ju lika stor för-/nackdel för lagen. Nej, ikväll skiter vi i underlaget och hoppas att laget med störst hjärta och krigarinstinkt vinner!!! Go Dalen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *