Dalenstjärnan bryter kontraktet

Innebandybloggen kan avslöja att IBK Dalen har drabbats av ett tungt avbräck inför kommande säsong. Forwardstalangen Max Wahlgren lämnar laget med omedelbar verkan och hans kontrakt bryts.

– Man klarar sig inte utan jobb och därför blir det så att jag flyttar hem, säger han.

Debutsäsongen blev en succé och under sina 19 matcher stod han för inte mindre än 36 poäng och han stod dessutom för näst flest mål av alla i laget. Nu står det klart att han lämnar laget.

– Det stämmer. Jag har gått utan jobb en längre tid nu och det fungerar helt enkelt inte längre. Man klarar sig inte utan jobb och därför blir det så att jag flyttar hem, säger Wahlgren till VF-sporten.

Egentligen hade han kontrakt även nästa säsong, men det är nu rivet och Max är från och med i dag en spelare utan kontrakt.
– Jag börjar med att flytta hem, sen får vi se vad som händer men det finns klubbar som visat intresse.

1 kommentarer

  1. Hur kan man i Dalen värva spelare som inte kommer från Umeå och tro att dessa spelare kan leva på bara luft.Dessa killar har ju inget kontaktnät som kan hjälpa dom med jobb, visserligen behöver man jobb även om man kommer från Umeå men då har man oftast föräldrar och andra anhöriga som kan hjälpa till med detta.Kanske dags att Dalen som förening bygger upp ett nätverk som kan hjälpa till med sådana här frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *