IBK Dalens första nyförvärv


Ja, det kommer väl knappast som någon nyhet för de flesta som håller sig uppdaterade här på bloggen, men i dag blev det i alla fall officiellt att IBK Dalen har gjort klart med Umeå Citys Felicia Tjäderborn. Felicia är född 1992 och har under de två senaste säsongerna vaktat målet hos City och gjort det med bravur. Före det så spelade hon med IKSU Ungdom i division I. Nu väljer Felicia att ta klivet upp i elitserien tillsammans med IBK Dalen.

– Det känns väldigt spännande och jag ser verkligen fram emot nästa säsong. Träningarna med Dalen som jag varit på har känts bra och det verkar vara ett härligt lag, säger Felicia Tjäderborn.

– Felicia har visat under sin tid i division 1 och under de träningar hon gjort med oss att hon är redo att ta steget in i eliten. Jag tror hon kommer att ta ytterligare ett steg i sin utveckling hos oss och det känns som en spännande målvakt, säger IBK Dalens tränare Henrik Vilhelmsson.

– Det känns kul att vi lyckats värva en talangfull målvakt från Umeå och hon kommer att klara steget till elitserien bra, säger IBK Dalens Urban Karlsson

Felicia har skrivit ett tvåårskontrakt med IBK Dalen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *