Slutet nära för Innebandybloggen


Det har nu gått ett drygt halvår sen jag stod på VF:s kontor och tjatade mig till att vi skulle få utrymme att få köra en innebandyblogg via vår arbetsgivare Västerbottens Folkblad. Ett halvår senare så kan man inte ens beskriva med ord hur mycket den gett mig som person, och jag tror att jag pratar för Jacke med i det avseendet. Men allt roligt har ett slut – och snart kommer vårt.

Om en vecka från och med i dag så tar vi avsked från Innebandybloggen. Säsongen är över – och det är den även för oss, även om den löjliga säsongen självklart återstår. Det finns så oerhört många personer att tacka och för att inte glömma någon borde man inte säga några namn men jag hatar folk som tar den tråkiga vägen och inte tackar de personer som hjälp en på allvar.

Jag vill bland annat tacka Magnus Andersson och Erik Nordvall för att de levererat bilder till oss, desamma gäller även Mats Ragnarsson som även han levererat bilder till oss. Jag vill tacka alla gästbloggare, spelare i lagen som hjälp oss att sätta stämning på det hela och även här så brukar folk gå den tråkiga vägen och inte nämna någon för att den ska bli bortglömd – men någon mellanmjölk hoppas vi aldrig leverera och därmed vill jag här och nu utnämna Emma Hamrén som gästbloggarnas drottning, även om Linnea Ivarsson faktiskt satt den bästa linjen ord på den här bloggen då hon svarade på Jenny Gustafssons hån om att alla i Dalen dam låg med alla i Dalen herr.

Jag vill tacka alla personer som tipsat oss om nyheter, tagit bilder på målskyttar, kommenterat våra inlägg positivt och som faktiskt vågat komma fram och säga; ”hej, du gör ett bra jobb och jag tycker att det är kul att läsa.”

Det kan tyckas banalt, men pröva att ge en människa en komplimang för det den personen gör helt spontant så märker du hur mycket det faktiskt ger den personen.

Jag vill självklart tacka alla som ständigt läser den här bloggen och dem som faktiskt – helt ärligt – gjort att vi fortsatt skriva den här bloggen, för det gör oss allt annat än rika och utan all positiv feedback hade nog inte vi jobbat så hårt som vi faktiskt gjort med den här bloggen. Vi har fått skit för att vi skriver för mycket om Thorén, för mycket om Dalen, för lite om City eller för lite om herrtrean eller att vi inte bevakar Iksutjejerna tillräckligt. Jag vet inte vad alla säger själva, men vi har försökt ta till oss den kritik vi fått och sen jobbat utifrån det för att utvecklas, självklart kan jag ha fel och vi kan ha skrivit mer om ett lag än ett annat. Sådant händer och det hoppas jag att folk har haft tålamod med.

Jag personligen vill även tacka alla människor som gett oss chansen till andra uppdrag. Bloggen har varit en otrolig språngbräda för mig personligen och det är jag evigt tacksam för.

Jag vet helt ärligt inte om vi kommer att fortsätta bloggen till hösten då vi återkommer från diverse uppdrag. Det jag vet just nu är att jag kommer att byta arbetsgivare under sommaren, men vad som händer till hösten är ännu oklart offentligt.

Ni som undrar mer om vad som händer till hösten kan fråga personligen så hoppas jag kunna ge ett svar på detta.

Men för nu så kan jag bara säga att vi har sju dagar kvar på den här bloggen innan allt tar slut och jag hoppas att ni som läst oss inte är missnöjda med vad ni läst och att ni faktiskt haft några positiva stunder hos oss.

Tack för att just du läser vad vi skriver, tack för att du gett oss feedback, tack för att du gillar den här sporten lika mycket som oss – och tack för den här tiden…

17 kommentarer

  1. Fantastiskt bra jobbat grabbar!!!
    Hoppas verkligen på en fortsättning av IB Bloggen …..
    Tack ska ni ha !!!!

  2. Kan bara instämma med Tobbes inlägg. FANTASTISKT! Jag och garanterat många med mig hoppas verkligen på en forsättning av bloggen under kommande säsonger! Intressant, spännande och underhållande läsning från alla håll och vinklar! Att ni hunnit och orkat med att följa lag, föreningar, matcher, tips och annat att skriva om. Ni som vi har ett brinnande intresse för innebandyn i länet och landet. Blir det ingen mer blogg så sörjer jag!! All heder åt er, VF måste vara meganöjda med er insats och erat initiativ med bloggen!

  3. Bra jobbat med bloggen, ni har ju faktisk inspirerat mig till att göra en egen blogg efter artikeln i VK vid distriktslags SM, Jag hoppas också att ni fortsätter till hösten nu när det kommer att bli mycket härlig innebandy på Gammlia Arena!

    Ha en skön sommar hälsar Vaktmästare Keijo

  4. Åh, vad tråkigt att bloggen inte fortsätter eftersom den är en fröjd att läsa om allt som händer i Umeå innebandystad:( Bra jobbat av Er, hoppas att den kommer tillbaka

  5. Vad tråkigt, jag hoppas verkligen att ni kommer tillbaka till hösten. Den här bloggen är det bästa som hänt innebandy-umeå.
    Ni kommer verkligen att saknas om ni inte kommer tillbaka

  6. För den inom VF/VK-sfären som inte fattat det, så ger denna blogg tidningen en ”edge” mot mången annan massmedia. Hoppas vi slipper en permanent R.I.P. rad till hösten. Keep up the good work, skulle jag säga. MVH/Lennart f d tabellis på VK-sporten under innebandyns barndom.

  7. Enda anledningen tii att jag varit på VFs sida varje dag. Har varit så kul att läsa allt om innebandy. Kommer att sakna er så jag hoppas verkligen på en fortsättning. Stort tack för allt ni skrivit

  8. Det absolut sämsta som kunde stå. Jag är inne flera gånger per dag och jag tror de skulle bli ett jääättehål om ni slutade. snälla kom tillbaka i höst och ni som håller i pengarna, slanta för fan!!!!

  9. Kan bara hålla med tidigare inlägg. Bloggen är det bästa som hänt innebandy-Umeå! Får verkligen hoppas att den kommer tillbaka till hösten. Tusen tack för allt arbete ni lagt ner. Ni kommer att vara saknade!

  10. så fantastiskt bra jobbat, det här har gett säsongen 2010/2011 en helt annan dimension. man har sorg i hjärtat, och jag hoppas för allt i världen att det blir mer av innebandybloggen i höst! så jävla bra gjort grabbar, tack!!

  11. Jag har varit inne på bloggen varje dag sen ni drog igång och inte en enda dag har man varit besviken. Det är helt sjukt hur man kan vara så konsekventa som ni vari. Ni startade i ett rasande tempo och sen ska vi inte sen snacka om Lasses VM-tempo. Ni har haft en sån strålande mix allså. Lars har varit den drivande som visat störst hjärta och som hållit det flytande och jakob har bjudit på finkänsliga inlägg och kunskap om alla umeåspelare som skellefteålars inte hade tillgång till. Jag är djupt imponerad oc förstår inte vad jag ska göra utan bloggen

  12. Tusen tack för en grym säsong! Ni är fan bäst! Jag har gått in flera gånger per dag för att inte missa något spännande. Jag hoppas verkligen på återseende 🙂

  13. Stort tack för en väl utförd säsong! Det är helt tydligt att ni lyckats skapa ett beroende hos flertalet blogg-läsare.
    Mellan raderna väljer vi att se ljust på framtiden, det finns fortfarande en chans att Innebandybloggen finns kvar till hösten. VF har ett guldägg att förvalta vidare i innebanyns huvudstad Umeå!!!

  14. Synd att ni ska sluta med innebandybloggen den har ju varit kanon bra ! Man har kunnat följa vad som händer i innebandyn trots att man inte bor i innebandys staden Umeå.

  15. Jag kan bara hålla med alla föregående inlägg. Denna blogg har varit fantastiskt bra och höjt innebandy temperaturen.
    Hoppas VF och dess ledning verkligen inser dess betydelse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *