Vi är tillbaka…


Efter att ha avverkat den bästa sommaren på många år är Innebandybloggen nu tillbaka. Det blev en lång process men nu kan vi äntligen dra igång igen.

Både jag och Jacke vill börja med att tacka för det stora stöd vi mottog då vi klargjorde vår avslutning i våras. Mängder med varma och rader mottogs på mail, telefon och via hälsningar som gjorde att suget att återvända såklart ökade.

Hela VF har visat stort stöd till en fortsatt satsning och det känns kul att innebandy blivit så prioriterat att bloggen kan fortsätta. För som en läsare sa i våras: ”Med det innebandyintresset som finns i den här staden måste det finnas en blogg”. Och det hoppas vi nu kunna ge er – dessutom en ännu bättre version än fjolårets upplaga.

Till i år har det inte skett speciellt stora förändringar, men däremot har det blivit mer utstakat hur vi kommer att arbeta. Jacke kommer att sköta de lägre serierna i huvudsak, men jag kommer såklart även att hoppa in – kanske framför allt genom att bevaka matcher på plats med rörlig bild, bilder och texter. Vi hoppas även kunna skriva ännu mer än förra året om bland annat dametta, herrettan och herrtvåan. Detta för att vi märkt ett stort läsarintresse från just dessa serier. Helgsummeringen kommer såklart även att vara kvar, men nytt för i år är att vi även kommer att bevaka innebandyn i Skellefteå från plats – något vi kommer få hjälp med därifrån.

Jag kommer i huvudsak att bevaka elitlagen: IBK Dalens herrar, Umeå City, Thorengruppen, IBK Dalens damer och Iksu.

Vi ser mer än gärna att ni mailar in tips och önskemål på vad ni vill se på bloggen under den kommande säsongen.

Vi håller även på att planera för att kickstarta årets säsong med att återinföra förra årets kanske största succé – ”straffet”. I fjol kunde ni se Jacke dansa som Törnrosa, vara bollkalle på en Dalenmatch, krypa över planen i en grisdräkt mottagandes av slagskott från Iksuspelarna och se mig springa beep-test på gågatan utanför MVG-galerian, låta Jacke styra min Facebook i en vecka och bli straffskjuten av Dalenherrarna.

Förra säsongen snittade vi 4,21 inlägg per dag från start till stopp på bloggen och jag vågar utlova att den siffran inte kommer att sjunka. Vi är laddade som få och nu är det bara att gasa.

Vi är i alla fall tillbaka och jag hoppas att ni är lika eggade som oss på en ny innebandysäsong. Och ni följer den bäst här – på Innebandybloggen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *