Ingen Domeij i City – ny målvakt klar


Ja, kanske har vi ett slut på Gunnar Domeij-historien. Umeå City har i dagarna förstärkt laget med Hammarbymålvakten Johan Bernmark, 23, och därmed har laget tre målvakter klara – och väldigt lite talar för att Gunnar Domeij kommer spela med City.

Johan Bernmark kommer närmast från division I-spel i Hammarby men värvades till allsvenska Balrog till den här säsongen. Efter att ha kommit in på skola i Umeå blev det tänkbart med spel i något av Umeålagen och City högg direkt.

– Jag har inte hunnit smälta det än men det blir riktigt kul att testa SSL. Det har jag drömt om länge, säger Bernmark till VF-sporten.

Peter Sjöström är nöjd med nytillskottet.

– Det är en ung och lovande målvakt som flera klubbar har ryckt i. Vi har sett han spela och vetat om vem det var sedan tidigare, och vi har bara fått goda lovord söderöver, säger han.

Innebär detta att det inte blir något med Gunnar Domeij?
– Vi stänger ingen dörr. På den nivå vi är kommer vi alltid vara intresserade av spelare om de vill spela för oss och förstärker oss, det gäller inte bara målvaktssidan utan alla positioner, säger Sjöström.

Lindbergs kommentar:
Helt ärligt har jag inte speciellt bra koll på Bernmark, men kollegor med bättre koll i 08-området säger att det är en bra målvakt, men som knappast kan mäta sig med Domeij. Det ska bli intressant att se vad som händer, men det ska klart och tydligt sägas att City utan Domeij – är ett svagare Umeå City.

1 kommentarer

  1. Tror att många glömmer att Gunnar gjorde många dåliga matcher ifjol. Men däremot hans person, hans ledarskap i laget ersätts inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *