Gästbloggen: City – Andreas Tuomas


Vi fortsätter med Citys andra gästblogg i form av backen Andreas Toumas.

Då vare dags. Derby, krig, kamp, psykkrig?
 
Det kastas mycket sten i glashus verkar det som, och det grinas över saker som hände för ett år sen.
Aja, andra laget kanske fortfarande är kvar på Bettnes i tankarna och undrar över vem i laget som faktiskt har snyggast kropp?
 
Det är inte vi iaf. Vi är REDO. Vi har pluggat gammliaskogen så att vi kan den utantill, vi har kört cirkelträning i sinne! Vi har klättrat genom försäsongen på ett bra sätt, den inleddes väl inte helt hundra men nu efter Vi mött Storvreta, Falun och Dalen så känns det som att vi fått bättre ordning på försvarsspelet och jag hoppas vi ska visa det imorgon. Vändningarna börjar sitta lite bättre. Erik Nilsson springer så fort och mycket att det inte finns någon hejd, F-son har lekt av sig, Emil börjar leverera, jag och Hacky lär ju vinna några bollar i sarghörnen. Ja det är mycket som händer imorgon.
 
Men det är klart att det blir tufft. Tufft motstånd i form av Dalen som ska vinna SM-Guld som vanligt. Nu har man ju världens bästa tränare också, så vad kan gå fel?
Vi är är återigen nederlagstippade, så på förhand borde väl resultatet vara givet?
 
Det man inte får glömma är att det är ett Derby. Allt kan hända. Känns JÄVLIGT inspirerande om jag får säga det på ren svenska!!!
Nu Fokuserar vi på det vi kan påverka. City laddar med lite taggtråd ikväll (tisdag) och en bra middag på Olles imorgon.
 
Nu äre upp till bevis, för oss alla.
 
Ses imorgon. Over and out

/ Tuomas 
 
 

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *