Gratis är riktigt gott

Umeå City är i desperat behov av poäng och för att öka oddsen till en halvskräll mot Helsingborg så öppnas entrédörrarna och alla välkomnas in till hallen utan att betala en endaste svensk riksdal. Det är alltså gratis – på klarspråk.

Ta chansen att se Umeå City, och BJUD FÖR ALL DEL med några vänner som kanske aldrig har kollat på innebandy förut. Klockrent tillfälle!

Laget behöver allt stöd de kan få i det här redan utsatta läget och visst vill vi som stad behålla våra två elitlag? Om man tycker det så kanske det är dags att sluta upp och visa sitt stöd genom sin blotta närvaro.

Citys matcher har hittills innehållit väldigt många mål (tyvärr lite för ofta i den egna kassen) så det lär bli en underhållande och svängig match vilket är positivt om man drar med nya polare som aldrig kollat innebandy live förut. Dessutom är ju det hårdsatsande Helsingborg högintressanta i år med alla sina stjärnspelare.

Så, med andra ord, ta helt enkelt och boka in söndagens match klockan 16.00 i Gammlia Arena. Det är gratis. Det är gott.

– Vi har hunnit med att spela fyra matcher, tyvär utan någon poäng, även om det varit nära. Jag vet att killarna kommer att göra allt på söndag för att visa att man är värd sin första trepoängare, säger Citys sportchef Peter Sjöström till umeacity.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *