Goda nyheter i viktiga tider…


Imorgon (tisdag) presenterar Jan-Erik Vaara sin trupp till Euro Floorball Tour i Finland 4-6 november. Det är ingen större skräll att den truppen kommer vara majoriteten av den truppen kommer såklart att spela VM och i den truppen tror jag att vi kommer hitta sju Umeåspelare. Victoria Wikström, ja hon kommer bli kallad i och med nyheterna jag här nedan deklarerar. Linn Lundström kommer få chansen, det var i alla fall vad jag läste mellan raderna från min intervju med förbundskaptenen inför hans Umeåbesök.

Från Iksu kommer såklart även Josefina Eiremo, Elin Tjärnström, Emelie Wibron, Cassandra Edberg och Jenny Gustafsson vara med – det kan jag helt enkelt garantera.

Nytt från Iksulägret är även att experten Wikström besökte i förra veckan har hittat grunden till skadan och hon reagerar positivt på rehabiliteringen hon nu genomgår. Jag var och tittade lite kort efter mitt träningspass på Iksu och det ser bra mycket bättre ut i Wikströms löpning.

Positivt är även att Therese Andersson gasar på för fullt och båda kommer garanterat att medverka i helgens dubbelmöte med Täby och Djurgården – samma motstånd som Dalen ställs mot.

Imorgon presenterar Vaara sin trupp – och den kommer innehålla sju Umeåspelare – var så säkra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *