Ryktet: Tre Umeåspelare med i truppen


Rykten börjar flöda nu när det bara är timmar kvar tills det att Isac Carlsson, i samråd med Jan-Erik Vaara, presenterar den trupp som kommer representera Sverige i Euro Floorball Tour i Brno, Tjeckien i början av november. En turnering som undertecknad för övrigt kommer bevaka på plats.

Rykten på stan säger att tre spelare i Umeå kommer finnas med i truppen och frågar du mig så tror jag dessvärre att det inte handlar om Robin Nilsberth som den tredje spelaren utöver rätt givna Mattias Wallgren och Johan Samuelsson. Mycket talar för att det är Alexander Bodén som är den tredje spelaren.

Visst, Alexander är bra och även om jag värnar om innebandyn i Umeå så kan jag tycka att det finns bättre alternativ i landet. Jag kan tycka att det hade varit bättre att ge Robin Nilsberth chansen då jag helt enkelt tror han hade passat in i det svenska spelet – inte tack vare hans snabbhet, men tack vare hans passningsspel.

Alexander Bodén var en skräll när han blev uttagen i våras och nu när han gjort en turnering och dessutom flyttat tillbaka till Sverige så kanske det tagits som ett argument. Vad vet jag.

Men som sagt: Idag presenteras truppen och ryktet säger att Alexander Bodén, Johan Samuelsson och Mattias Wallgren kommer att ingå i den truppen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *