Dalen toppar i alla fall en liga

Det må gå sisådär i serierna för IBK Dalen-organisationen men i en liga är man i alla fall på Sveriges topp. Vi pratar naturligtvis om den prestigefulla Facebook-ligan.

Med sina 1730 ”gillningar” leder klubben serien tätt skuggade av Warberg på 1713. Umeå City ligger ungefär där de ligger i SSL – d.v.s. strax över bottenstrecket med 307 ”gillningar. Thorengruppen står stolt på 74 ”gillare”.

– Som klubb är det jätteviktigt att lägga ner tid och kraft på sociala medier, det är ingen tvekan om det. På Facebook till exempel når man snabbt ut med information om klubben till väldigt många till ingen kostnad alls. Det är guld värt, säger Dalens sportchef Urban Karlsson till innebandymagazinet.se, som står bakom nyheten.

Urban är troligen betydligt mer nöjd än så här över att Dalen toppar Facebook-ligan.

**

Som en parentes i ämnet kan vi ju så där lite diskret smyga in att Innebandybloggen leder ”bloggligan”. Vi har nu 892 stycken som ”gillar” oss och det känns ju riktigt kul. Tvåa är Holmgrens innebandy, som skriver om innebandyn i Uppsala, på 585.

Om du inte gillar oss än så gå in på facebook.com/innebandybloggen och gör det!

Lite kaffe på det så!

2 kommentarer

  1. Haha, nej, jag hatar inte Dalen.

    Men de flesta vet nog att jag är ”mer” City än Dalen då jag spelat i City själv i mina ungdomsår och även gjort hela tre byten i a-laget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *