Conradzon: ”Ingen gnäller när man vinner”


Elias Conradzon har varit omtalad efter helgens förlustmatch mot Balrog. Först gick jag ut och kommenterade att jag tyckte att han skulle spela matchen mot Balrog från start och sedan började folk kommentera saker i vårt kommentatorsfält. Jag ringde upp Elias för att kontrollera vad som har hänt.

Till att börja med, vad säger du om gårdagens match?
– Det var en avslagen tillställning där vi gick in i fällan som Balrog skapat. De stog och rullade boll där bak och där tycker jag att vi skulle ha pressat ganska tidigt. De hade mycket tur och ska vara glada över tre poäng med mycket studs på klubba upp i kryss och Erik Ställ hade otur liksom.

Förklara varför du inte spelade matchen?
– Jag var sjuk i måndags och tisdags. Flera var borta liksom mig, men jag fick börja på bänken. Jag tränade med City i fredags för att göra mig redo för match och bevisa att jag var frisk och få ett bra pass i benen och det gjorde jag inte för att jag hade hoppats sitta på bänken.

Folk har irriterat sig på att du var ute sent dagen före match, har du någon förklaring till det?
– Jag jobbar ju som du vet på Corona och det gör att det blir sena kvällar där man har svårt att varva ner efter jobbet. Det kan bli en del Red Bull och då blir det svårt att varva ner när man kommer hem och ska äta. Folk kanske förstår hur svårt det är att somna direkt. Det är inte optimal uppladdning men så har det varit en längre tid och under två hela säsonger och så länge vi har vunnit matcher är det inte många som har gnällt över det heller.

Du har ju en tendens att bli arg, är du besviken på dina tränare för att du inte fick spela?
– Nej, absolut inte. Klart man alltid vill spela, men det är de som tar ut laget och i stridens hetta blir man arg, men det lugnar alltid ner sig och nu är det lugnt. Både jag och Janne har starka viljor och det kör ihop sig ganska mycket, men vi båda vill vinna till varje pris och i det långa loppet kommer vi alltid bra överrens.

– Även om båda är vinnarskallar så finns det bara en vinnare. När vi lirade pingis vann jag enkelt och därför anser jag mig vara den riktiga vinnaren, avslutar Conradzon med ett skratt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *